Zanim ten post podzieli los wszystkich moich ostatnich postów

Gingers pisze:Jako, że pan wszechwładny, właściciel tego "przybytku", nie jest w stanie znieść, gdy pokazuje mu się błędy w jego naukach, dlatego też prawdopodobnie strzeli mi karnego bana (w tym sie wyspecjalizował). Zatem nie będę mogła ani nic czytać na forum ani przeglądać prywatnych wiadomości, dlatego, uprzedzając fakty, profilaktycznie od razu się pożegnam z tymi, którzy mają jeszcze jakieś chrześcijańskie atrybuty, którzy mają ludzką twarz, bo takie osoby tez tutaj bywają. Mam nadzieje, że nie dadzą się struć tutaj słodkimi słówkami co niektórych. Jaki pan, taki kram.
Zanim ten post podzieli los wszystkich moich ostatnich postów
Dziesięć panien pisze:Tak nie rozumiem. Poprostu nie lubię sporów. Tak jak w rodzinach zdarzają się spory lecz przed zachodem i na kolanach są wyjaśnione. Tak powinno być między wierzącymi. Większe zrozumienie tym bardziej że nie widzimy się na żywo lecz wirtualnie. Takie jest zrozumienie Słowa że każdy jakoś inaczej widzi tą samą sytuację o ile nie dodaje czegoś od siebie i zmienia kontekst. Jeśli gdzieś nie jestem mile widziany to odchodzę bez fochów. Trzeba się zastanowić nad sobą niż winnych szukać poza sobą. Może coś źle napisałem, obraziłem kogoś. Co robię źle... Sąd Boży zaczyna się od mnie. Gdybyśmy sami siebie sądzili nie bylibyśmy sądzeni. To tyle w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości