Postautor: magda » 14 kwie 2018, 12:17
Twoja zona ma wielki kompleks że jest nieładna , może juz w szkole ktoś jej cos takiego mówił a ona się w tym utwierdziła, moze kiedyś podsłuchała rozmowę jak ktos ja krytykował i całe zycie ją to męczy, wiem bo kiedyś szłam z koleżanką a za nami sała jej matka i gadała z kims i mówi" zobacz jaka moja renia jest zgrabna jakie ma piękne nogi przy tej magdzie co ma takie paskudne że powinna chyba nosić spodnie, ja do dzis nosze tylko spodnie i od tamtego czasu jak byłam dziewczynka nogi mi urosły i mi to nie daje spokoju fakt że już dawno nie zależy mi na wyglądzie i ze juz dawno stwierdziłam ze mam nogi całkiem przecietne nie wiele pomogło ona też wstydzi się tego ze nie jest lepsza i myśli ze wszyscy ja tak oceniają To poważna rzecz . Wex ją posaddx przed sobą i powiedz jej że myli się co do twojego gustu , ze to ona uważa ze wysokie blądynki są piekne a ty masz inny gust i powiedz jej cos co ją utwierdzi w tym np że lubisz malutkie dziewczyny, ciemnowłose i mające piekne ..........i tu dodaj jakis jej atut lub dwa których nie dostrzega np piekne lśniące włosy , piękne usta , oczy czy co ona tam ma ładnego , jeśli jest pulchna to powiedz jej ze uwielbiasz to ze jest mieciuyka cieplutka że ma za uszkiem takie cudowne pachnace i ciepłe miejsce i inne takie brednie to ją całkiem rozbroi , powiedz ze długie wysokie bladyny są zimnawe i kosciste i jakos na nie nie lecisz najlepszy dowód że tak jest to to ze ze wszystkich kobiet wybrałeś ją. A w ogóle to zrób jej dziecko to się zajmie czym innym niz blondunkami. do tego naprowadx ja na to ze człowiek ma być mniej cielesny i popros pastora o pomoc żeby z nią rozmawiał.
Hi 42:7 bw ".... Mój gniew zapłonął przeciwko tobie i przeciwko dwom twoim przyjaciołom, ponieważ nie mówiliście o mnie prawdy, jak mój sługa Job."