A jeśli znacie takie dowody, to proszę oczywiście o ich zaprezentowanie.
Zapraszam do dyskusji

Temat jest oklepany, znany, podawano ci dowody oparte o hel atmosferyczny, zasolenie oceanów, znalezione tkanki miękkie dinozaurów, przykłady bardzo szybkiej fosylizacji, bardzo szybkiego narastania stalaktytów, tworzenia się warstw geologicznych w bardzo krótkim czasie, radioaureole krótkożyciowych izotopów, bardzo szybkie powstawanie węgla, skamienialości wielowarstwowe, współwystępowanie tropów człowieka i dinozaurów i wiele innych dowodów na scenariusz Biblijny.liberator pisze:Chętnie poznam odpowiedź na to pytanie.
A jeśli znacie takie dowody, to proszę oczywiście o ich zaprezentowanie.
Zapraszam do dyskusji
KAAN pisze:podawano ci dowody oparte o hel atmosferyczny, zasolenie oceanów, znalezione tkanki miękkie dinozaurów, przykłady bardzo szybkiej fosylizacji, bardzo szybkiego narastania stalaktytów, tworzenia się warstw geologicznych w bardzo krótkim czasie, radioaureole krótkożyciowych izotopów, bardzo szybkie powstawanie węgla, skamienialości wielowarstwowe, współwystępowanie tropów człowieka i dinozaurów i wiele innych .
Są dostępne w internecie i ten temat już był, jak masz problem z jakimś dowodem to napisz co ci się w nim nie podoba i podaj naukową replikę.liberator pisze:KAAN pisze:podawano ci dowody oparte o hel atmosferyczny, zasolenie oceanów, znalezione tkanki miękkie dinozaurów, przykłady bardzo szybkiej fosylizacji, bardzo szybkiego narastania stalaktytów, tworzenia się warstw geologicznych w bardzo krótkim czasie, radioaureole krótkożyciowych izotopów, bardzo szybkie powstawanie węgla, skamienialości wielowarstwowe, współwystępowanie tropów człowieka i dinozaurów i wiele innych .
A czy za tymi hasłami stoją rzetelne badania naukowe.
Jeśli tak to poproszę o ich zaprezentowanie.
KAAN pisze:Są dostępne w internecie i ten temat już był, jak masz problem z jakimś dowodem to napisz co ci się w nim nie podoba i podaj naukową replikę.liberator pisze:KAAN pisze:podawano ci dowody oparte o hel atmosferyczny, zasolenie oceanów, znalezione tkanki miękkie dinozaurów, przykłady bardzo szybkiej fosylizacji, bardzo szybkiego narastania stalaktytów, tworzenia się warstw geologicznych w bardzo krótkim czasie, radioaureole krótkożyciowych izotopów, bardzo szybkie powstawanie węgla, skamienialości wielowarstwowe, współwystępowanie tropów człowieka i dinozaurów i wiele innych .
Jak nie znasz to poznaj.liberator pisze:KAAN pisze:Są dostępne w internecie i ten temat już był, jak masz problem z jakimś dowodem to napisz co ci się w nim nie podoba i podaj naukową replikę.liberator pisze:
Jeśli uważasz, że są takie dowody to je wskaż. Ja takich nie znam,
Wszystkie które widziałem w internecie to wydmuszki, dawno obalone przez prawdziwą naukę...
KAAN pisze:Jak nie znasz to poznaj.liberator pisze:KAAN pisze:Są dostępne w internecie i ten temat już był, jak masz problem z jakimś dowodem to napisz co ci się w nim nie podoba i podaj naukową replikę.
Jeśli uważasz, że są takie dowody to je wskaż. Ja takich nie znam,
Wszystkie które widziałem w internecie to wydmuszki, dawno obalone przez prawdziwą naukę...
Nie mam czasu, poszperaj w internecie.liberator pisze:No to podaj te badania, to poznam...KAAN pisze:Jak nie znasz to poznaj.liberator pisze:Jeśli uważasz, że są takie dowody to je wskaż. Ja takich nie znam,
KAAN pisze:Nie mam czasu, poszperaj w internecie.liberator pisze:No to podaj te badania, to poznam...KAAN pisze:Jak nie znasz to poznaj.
Jak nie umiesz nzaleźć to nie mamy o czym rozmawiać, zajmujesz tylko miejsce i czas na forum.liberator pisze:Mówiłem już, że wszystko co na ten temat znalazłem w internecie to wydmuszki.KAAN pisze:Nie mam czasu, poszperaj w internecie.liberator pisze:No to podaj te badania, to poznam...
KAAN pisze:Jak nie umiesz nzaleźć to nie mamy o czym rozmawiać, zajmujesz tylko miejsce i czas na forum.liberator pisze:Mówiłem już, że wszystko co na ten temat znalazłem w internecie to wydmuszki.KAAN pisze:Nie mam czasu, poszperaj w internecie.
Nie ma, Jerycho ma ok.3700 lat.Suzuja pisze:Z Biblii wynika iż Ziemia ma 6tyś lat. No ale kreacjonisci młodoziemscy mają problem. Bo samo Jerycho(miasto) ma ok. 11 tysięcy lat. Taka dygresja
Wróć do „Kreacjonizm vs. Ewolucjonizm”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości