Według widzimisie rozumu fryderykafryderyk pisze:Raczej racjonalna ocena faktówKAAN pisze:Czyli widzimisie fryderyka

Według widzimisie rozumu fryderykafryderyk pisze:Raczej racjonalna ocena faktówKAAN pisze:Czyli widzimisie fryderyka
KAAN pisze:Według widzimisie rozumu fryderykafryderyk pisze:Raczej racjonalna ocena faktówKAAN pisze:Czyli widzimisie fryderyka
Dlatego twoje wpisy na tym forum mają taką wartość jak twoje fantazjefryderyk pisze:Innego rozumu niż własny nie mam więc stwierdziłeś oczywistą oczywistośćKAAN pisze:Według widzimisie rozumu fryderykafryderyk pisze:Raczej racjonalna ocena faktów
KAAN pisze:Dlatego twoje wpisy na tym forum mają taką wartość jak twoje fantazjefryderyk pisze:Innego rozumu niż własny nie mam więc stwierdziłeś oczywistą oczywistośćKAAN pisze:Według widzimisie rozumu fryderyka.
To tylko twoje fantazjefryderyk pisze:Niezłą fantazje to mieli Żydzi,...KAAN pisze:Dlatego twoje wpisy na tym forum mają taką wartość jak twoje fantazjefryderyk pisze:Innego rozumu niż własny nie mam więc stwierdziłeś oczywistą oczywistość.
Skoro to twoje fantazje to z rzeczywistościa nie mają wiele wspólnego.fryderyk pisze:KAAN pisze:To tylko twoje fantazje
Możesz tak to nazwać.
Istotne, że pokrywają się z rzeczywistością
Jak można odpowiadać na twoje fantazje? Tylko stwierdzeniem ze fantazjujesz, nie dajesz powodów do jakiejś rzeczowej rozmowy.fryderyk pisze:Tradycyjnie jak to tyKAAN pisze:Skoro to twoje fantazje to z rzeczywistościa nie mają wiele wspólnego.![]()
Żadnego sensownego argumentu .
KAAN pisze: Jak można odpowiadać na twoje fantazje? Tylko stwierdzeniem ze fantazjujesz, nie dajesz powodów do jakiejś rzeczowej rozmowy.
fryderyk pisze:Jedyne co jest to twierdzenia ludzi o tym, że w jakiś sposób czują istnienie tej postaci. W jaki sposób? Nie wiadomo.
Część z nich twierdzi, że mają jakiś dodatkowy zmysł, który umożliwia im odczuwanie Jahwe. Wg nich zmysł ten jest tylko dostępny dla wybrańców, a pozostali nie są w stanie nawet zrozumieć czym ten zmysł w ogóle jest...
Oberyn. pisze:Co ty w ogóle piszesz??? To pokazuje, że żaden z Ciebie partner do dyskusji.
No przecież pisałem, że fantazjujeszfryderyk pisze:Proszę bardzoKAAN pisze: Jak można odpowiadać na twoje fantazje? Tylko stwierdzeniem ze fantazjujesz, nie dajesz powodów do jakiejś rzeczowej rozmowy.
Fakty są następujące: Nie znane są żadne faktyczne dowody...
KAAN pisze:No przecież pisałem, że fantazjujeszfryderyk pisze:Proszę bardzoKAAN pisze: Jak można odpowiadać na twoje fantazje? Tylko stwierdzeniem ze fantazjujesz, nie dajesz powodów do jakiejś rzeczowej rozmowy.
Tak, cały czas.fryderyk pisze:KAAN pisze:No przecież pisałem, że fantazjujeszfryderyk pisze:Proszę bardzo
Fantazjuję, naprawdę? .
A dlaczego zeznania ci nie pasują? W sądzie są dobre, a ty ich nie chcesz?fryderyk pisze:No to podaj choć jeden dowód inny od zeznań dawno nieżyjących i obecnie żyjących ludzi.
Wróć do „Polemiki z innymi religiami i filozofiami”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości