viewtopic.php?f=18&t=16020
zamkniecie tematu zamyka ankiete i dyskusje
skoro forum nie jest dla użytkowników ale dla osób typu Kaan i Efendi którzy leczą poprzez nie swoje kompleksy i zaspokają chęć władzy to spoko
Skoro nie chcecie dyskutować i znać moją czy innych opinię to powodzenia, żyjcie z tą błogą nieświadomością i arogancją. Ale bezemnie... Było miło
Nie muszę się z nikim żegnać, każdy kto mnie przecież zna rozmawia ze mną na codzień na GG, FB czy zna mnie z innych stron. Wkrotce też odpalam swojego autorskiego bloga
samolub-blog.pl
narazie nic tam nie ma, ale zostawię sobie taką oto reklamówkę, być może coś napiszę o forum

Pozdrawiam wszystkich z ktorymi na codzień się nie komunikuje, ale poznałem na tym forum. Jesteście wspaniali, pozdrawiam zarówno niebieskich Ewangelicznych i Ewangelików, Katolikow, Adwentystow, Prawosławnych i religje Ateistyczno-Agnostycką, pozdrawiam jasno zielonych, szarych, błękitnych i przezroczystycz (to nie żart, są tez tacy NAPRAWDę ! )
Gdyby jednak coś drgnęło i skruszyło beton, a Efendi i Kaan nie byli już tutaj moderatorami to dajcie znać. Chętnie wówczas wrócę !
Dzięki, kocham i całuje Was

Btw. Nadal będę w forumowej grupie modlitewnej